Ανανέωση συνεργασίας των Φροντιστηρίων Πεχλιβανίδη με την Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy

 Τα φροντιστήρια ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ με συνεχή επιτυχημένη παρουσία στη μέση εκπαίδευση για περισσότερο από 18 χρόνια στη Θεσσαλονίκη δικαιώνουν γονείς και μαθητές που τα εμπιστεύονται, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στις σχολές της προτίμησής τους.


Εγγύηση, οι επιτυχίες 

Το υψηλό ποσοστό επιτυχιών μας οφείλεται στο δοκιμασμένο σύστημα προετοιμασίας των μαθητών που ακολουθούμε, στο εξειδικευμένο και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό μας, στην προσωπική επαφή, καθοδήγηση και ψυχολογική στήριξη των μαθητών μας.


Κοιτάμε μπροστά

Χωρίς να επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, προσαρμοζόμενοι στις σύγχρονες εξελίξεις και εισάγοντας κάθε εκπαιδευτική καινοτομία με στόχο πάντα την επιτυχία των μαθητών μας.


Το φροντιστήριο μας στέκεται πάντα υπεύθυνα κοντά σας τόσο στο επίπεδο της ποιοτικής εκπαίδευσης όσο και της υπεύθυνης πληροφόρησης. Διοργανώνοντας ημερίδες επαγγεματικού προσανατολισμού και παρέχοντας εργαλεία εξεύρεσης των επαγγελματικών κλίσεων του κάθε παιδιού παράλληλα με τη μεθοδευμένη διδασκαλία προετοιμάζει τους επιστήμονες του αύριο.


Οι επιτυχίες μας και οι πολλές εκατοντάδες μαθητών μας που υλοποίησαν τα όνειρά τους είναι η καλύτερη πιστοποίηση της εκπαιδευτικής μας προσφοράς


ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

Τα εκπαιδευτικά μας βιβλία των εκδόσεων του φροντιστηρίου μας είναι γραμμένα με απλό, κατανοητό και προσιτό τρόπο προς τον μαθητή αλλά και κάθε υποψήφιο. Δεν περιέχουν περιττά στοιχεία που κουράζουν και αποπροσανατολίζουν τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, αλλά είναι γραμμένα με γνώμονα την εμπέδωση της γνώσης. Μια γνώση, που καλλιεργεί την κριτική σκέψη του μαθητή και του παρέχει όλα τα εχέγγυα για να επιτύχει στις εξετάσεις του.


Τα βιβλία μας συμπυκνώνουν την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των καθηγητών αλλά και των ανεξάρτητων επιστημονικών συνεργατών μας και αποτελούν το βασικό εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν οι μαθητές του φροντιστηρίου µας. Μέσα από τη διαρκή αξιοποίηση τους στις τάξεις µας επιτυγχάνουμε τον εμπλουτισμό τους, τη συνεχή τους βελτίωση και την επιστημονική τους αρτιότητα, καθιστώντας τα βιβλία των Εκδόσεών µας εγγύηση για την επιτυχία των μαθητών.


Τα  βιβλία μας παρέχονται  δωρεάν στους μαθητές που θα επιλέξουν το φροντιστήριο μας.


Η έκδοση της κάθε σχολικής χρονιάς διαφέρει και αυτό διότι, το επιστημονικό και διδακτικό μας προσωπικό, προσθέτει συνεχώς νέα αντικείμενα με αποτέλεσμα τα βιβλία μας να είναι πάντοτε επικαιροποιημένα και πρωτότυπα.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμπελόκηποι - Πεχλιβανίδης Φροντιστήρια

Μεγάλου Αλεξάνδρου 54

Αμπελόκηποι – Θεσ/νίκη

Tηλ. 2310 727372

info@pechlivanidis.gr


0 Comentarios