ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

ΠΑΟΚ(Κ16)- Μαχητές Πειραματικό(K16) 80- 68 HL 2021- 22

 Οι καλύτερες φάσεις του παιδικού τμήματος των Μαχητών Πειραματικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ , στα πλαίσια του Παιδικού πρωταθλήματος μ...

ARIS WBC | Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη συνεχίζουν τη συνεργασία με το γυναικείο τμήμα

 Ο ARIS WBC ΔΟMECO  ανακοινώνει τη συνέχεια της υποστήριξης και συνεργασίας του με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη . Τα εκπαιδευτήρια θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις αθλήτριες – μαθήτριες του ARIS WBC ΔΟΜECO με προσφορά οικονομικών υποτροφιών φοίτησης .

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με νεανική φρεσκάδα, μακρόχρονη εμπειρία και ωριμότητα, διανύουν την έβδομη δεκαετία της ύπαρξής τους διατηρώντας ισχυρή την παρουσία και την προσφορά τους στην εκπαίδευση.

Στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη λειτουργούν όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης .Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό , τα οποία βρίσκονται σε μια έκταση 4000 τ.μ. στα Πεύκα (Ρετζίκι).

Το Γυμνάσιο Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, υπερσύγχρονο σε αρχιτεκτονικές αντιλήψεις αλλά και στελεχωμένο με το κατάλληλα επιλεγμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, λειτουργεί με τα πιο σύγχρονα και πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης, λειτουργεί στην περιοχή Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη προσφέρουν οικονομικές υποτροφίες και δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να αναδείξουν και να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητές τους .


ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ


Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό

Διεύθυνση: Πεύκα (Ρετζίκι) ΤΚ 57010

Τηλ: Κέντρο 2310 673565 - 673030 Fax: 2310 673928

Email Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου: nipia@fryganiotis.gr

Email Δημοτικού: dimotiko@fryganiotis.gr


Γυμνάσιο - Λύκειο

Διεύθυνση: Περιοχή Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Πολίχνη

Τηλ: Κέντρο 2310 692940-41 Fax: 2310 681001

Email: info@fryganiotis.gr


Ακολουθείστε τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


0 Comentarios