Η επίσημη "πρώτη" του Λεύκιππου Ξάνθης (pics)


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/8/2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του Λεύκιππου Ορόσημο υπό την επίβλεψη των προπονητών Χρήστου Βαχαρίδη, Λεωνίδα Μαγιάννη, Νίκου Ρετζέπη και Γιάννη Παϊτάρη. Στην σημερινή "πρώτη", παρόντες ήταν και οι "νέοι" της ομάδας που "προστέθηκαν" στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, δηλαδή οι Θανάσης Τσιαβές, Χρήστος Μαραβέγιας, Δημήτρης Παγανάς και Νίκος  Σχοινάκης. 
Απόλυτα συνεπής στα νέα δεδομένα της εποχής, ο Λεύκιππος Ορόσημο τήρησε τα μέτρα που ορίζει το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο και ο Στέφανος Παϊτάρης, εκ μέρους του συλλόγου, προχώρησε στην απαραίτητη θερμομέτρηση.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσαν το παρών, ο Πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης, ο ταμίας Πέτρος Τσίλογλου, ο αντιπρόεδρος Αναστάσιος Ζάρας, ο γενικός αρχηγός Τόλης Αποστολίδης, το μέλος Στέφανος Παϊτάρης, η διοικητική υπεύθυνη της Ακαδημίας Νεκταρία Παπαδοπούλου και ο επιστημονικός συνεργάτης του Λεύκιππου κ. Αθανάσιος Χατζηνικολάου.

Ο Λεύκιππος, ολοκληρώνοντας ιδανικά την σεζόν 2019-20 ως πρώτος στη βαθμολογία πριν την διακοπή των Εθνικών Πρωταθλημάτων, αντιμετωπίζει την νέα σεζόν ως μια πρόκληση, με φιλοδοξία η πρώτη του χρονιά στη Β’ Εθνική να συνοδευτεί με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

0 Comentarios