ΑΣ Μακεδονικός | Δωρεάν παροχές ΚΔΑΠ για όλους

Στήριγμα των γονέων για την ετήσια απασχόληση των παιδιών τους, υπήρξε για συναπτά έτη το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που έδινε σε μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους γνώσεις και εμπειρίες απαραίτητες για την ανάπτυξη τους.

Μακεδονικός, ένα από τα μεγαλύτερα ΚΔΑΠ της πόλης μας, συμπάσχει απόλυτα με τις οικογένειες που υπολόγιζαν στον ετήσιο οικογενειακό προγραμματισμό την παροχή των προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ για τα παιδιά τους αλλά διαψεύσθηκαν καθώς εκατοντάδες αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα.
Αποφασίζει λοιπόν, να μη μείνει απλός παρατηρητής αυτής της εξέλιξης. Αποφασίζει ότι όπως ξεκίνησε να λειτουργεί με όραμα και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά, έτσι και θα συνεχίσει κάνοντας το καλύτερο δυνατό δεδομένων των συνθηκών. Ότι θα σταθεί στο πλάι των γονέων που βρέθηκαν σε θέση μειονεκτική και ίσως αδυνατούν να δώσουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα της ενασχόλησης με κάποιο αντικείμενο.

Ο Α.Σ Μακεδονικός αποφάσισε λοιπόν να παρέχει δύο μήνες δωρεάν (Σεπτεμβριο-Οκτωβριο) στα παιδιά εκείνα που ναι μεν είχαν ”ολοκληρωμένους φακέλους» αλλά δεν έλαβαν κωδικό voucher.

Αναλυτικά, τα παιδιά θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι 4 δραστηριότητες του ΚΔΑΠ μας εντελώς δωρεάν χωρίς καμία υποχρέωση, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που έχει ήδη καταρτιστεί στο site και στην σελίδα μας στο fb.

Το επιστημονικό προσωπικό και οι παιδαγωγοί του Μακεδονικού είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν, να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε τα παιδιά σας να ξεκινήσουν τη χρονιά τους όπως την έχουν ονειρευτεί και να δώσουν την ευκαιρία στους γονείς να καταφέρουν να αναπροσαρμόσουν την καθημερινότητα τους στα νέα δεδομένα, χωρίς όμως να στερήσουν από τους μικρούς μας φίλους την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

**Η ανακοίνωση αφορά όσους έχουν κάνει αίτηση μέσω ΕΣΠΑ , έχουν ολοκληρωμένο φάκελο αλλά δεν τους παραχωρήθηκε voucher.

0 Comentarios