ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Χορηγική προσφορά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Περαίας προσφέρει έκπτωση 10% σε αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων , στους κατόχους κάρτας διαρκείας του γυναικείου τμήματος ...

Ελπίδα Αμπελοκήπων | Υπο το βλέμμα του Φοίβου Γυμνόπουλου συνεχίζουν οι έφηβοι


Με μεγάλη συμμετοχή, διάθεση και όρεξη για μπάσκετ συνεχίζεται και φέτος η προετοιμασία στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών (Εφηβικό, Παιδικό) της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Η χθεσινή προπόνηση του Εφηβικού τμήματος έγινε υπό την επίβλεψη του προπονητή της Ανδρικής ομάδας κ. Φοίβου Γυμνόπουλου, με τον οποίο υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων με τους υπεύθυνους της ακαδημίας και άριστη συνεργασία. Να σημειώσουμε ότι από φέτος αποφασίστηκε να συμμετέχουν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και αθλητές του εφηβικού τμήματος. 


Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε συνθήκες υψηλότερου επιπέδου και να προετοιμαστούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποτελούν βασικά στελέχη της Ελπίδας Αμπελοκήπων! 


Ήδη λοιπόν παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας έφηβοι αθλητές, ενώ σύντομα θα έχουν και άλλα παιδιά την ευκαιρία τους!  

0 Comentarios