Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ WBC| Ανακοίνωση |Ο Ατακτίδης νέος προπονητής, με Αστεριάδη βοηθό και Μαυράκη γυμναστή


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ατακτίδη Γιώργο στη θέση του προπονητή των γυναικών μας. Ο κόουτς Ατακτίδης επιστρέφει στην ομάδα μας και θα έχει μαζί του τον κόουτς Αστεριάδη Κώστα που παραμένει στην ομάδα και εκτός από τα τμήματα των νεανίδων και κορασίδων θα έχει ενεργό ρόλο και στο τμήμα των γυναικών και μαζί με τον κόουτς Ατακτίδη θα έχουν την επίβλεψη και ανάπτυξη όλων των τμημάτων για να παραμείνουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τις ανανεώσεις και τις νέες μεταγραφές των τμημάτων μας που είναι αρκετές. 
Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με το γυμναστή Μαυράκη Κώστα που θα είναι και ο υπεύθυνος ενδυνάμωσης και εκγύμνασης του γυναικείου τμήματος.
 Σε αυτή την δύσκολη χρονιά που έρχεται τα κορίτσια δείχνουν την αγάπη και αφοσίωση στο σύλλογο και την υπεύθυνη Τραμουντάνη Λίνα που προσπαθεί με όση βοήθεια της παρέχεται και προσωπική αυταπάρνηση να κρατήσει τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο.
Who is who:

Ατακτίδης Γιώργος
Γεννημένος το 1978 ο 42χρονος τεχνικός έχει υπηρετήσει το γυναικείο μπάσκετ και όχι μόνο από το 2005 έχοντας πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του όπως:
2 ανόδους από Ά εκασθ  στην Α2 (ΜΕΝΤ και ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ)
1 άνοδο από Α2 στην Α1 (ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)
2 σεζόν προπονητής Α1 (ΑΡΗΣ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)
2 Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ νεανίδων (ΜΕΝΤ και ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)
Επίσης ήταν προπονητής σε ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  και ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στο παρελθόν.
Μαυράκης Κώστας
Ειδικεύεται στο μπάσκετ, δραστηριοποιείται επίσης με μεγάλη επιτυχία στο Personal Training κυρίως επαγγελματιών παιχτών - αθλητών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλεϋ,MMA και άλλων αθλημάτων. Επαγγελματίες που ακολουθούν το πρόγραμμά του έχουν καταφέρει να εδραιωθούν σε μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας και του Εξωτερικού, αλλά και στην Εθνική ομάδα. Λαμπρότερα παραδείγματα αποτελούν οι :Εβίνα Μάλτση (Μπάσκετ), Κώστας Σλούκας (Μπάσκετ), Δημήτρης Κατσίβελης (Μπάσκετ), Εύα Χαντάβα (Βόλλεϋ),Θωμαή Βαρδαλή (Ποδόσφαιρο USA), Φάνης Τζανδάρης (Ποδόσφαιρο), Γιώργος Αθανασιάδης (Ποδόσφαιρο),Νίκος Καθάριος (Ποδόσφαιρο), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Ποδόσφαιρο) και πολλοί άλλοι.

0 Comentarios