Το φλερτ Ελπίς Αμπελοκήπων και GRSP περασμένων χρόνων γίνεται συνεργασία

Το μέλος του ΔΣ Φωτιάδης Στράτος με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του GRSP  Τόλη Κουλιό


Ακόμη μια καλή συνεργασία , με έναν από τους τοπ συλλόγους στη δημιουργία αθλητών και χαρακτήρων γίνεται πραγματικότητα. 

Η Ελπίς Αμπελοκήπων είναι μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ακαδημίες μπάσκετ , και βόλεϊ , μιας και το σκεπτικό είναι : Δημιουργούμε αθλητές - καλαθοσφαιριστές - βολεϊμπολίστες  για να παίζουν στο σύλλογό μας , επενδύουμε στο δυναμικό μας

Σκοπός είναι οι αθλητές του συλλόγου να μένουν στο σύλλογο και να αγωνίζονται για αυτόν . Ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός . Ο σκοπός είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το άθλημα , να τους γίνει τρόπος ζωής και να τους δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθούν, μέσα από τη σκληρή δουλειά και να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο που αγωνίζεται η μεγάλη ομάδα. 


Ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Γουναρίδης Σταύρος με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του GRSP Τόλη Κουλιό


Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων πέρσι , μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά κατέληξε στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Γ εθνικής . Μια προσπάθεια που έγινε σύμφωνα με το σκεπτικό και τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος . Με δικά του παιδιά .

 Σήμερα λοιπόν , ήρθαν σε συμφωνία οι υπεύθυνοι της Ελπίς Αμπελοκήπων με το GRSP  που αναλαμβάνει την διαφήμιση και προώθηση του συλλόγου από τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης έως και το ανδρικό τμήμα .

Στηρίζουμε την Ελπίς Αμπελοκήπων , την Ελπίδα του αθλητισμού.Η επικεφαλής του GRSP Ελισάβετ Καλαϊτζη


0 Comentarios