Συμφωνία του Λεύκιππου με τον Ραφαήλ ΣτύλαO Λεύκιππος Ορόσημο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή, Ραφαήλ Στύλα! Ο νεαρός εντάχθηκε στον σύλλογό μας το 2019 ως ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες του Βόλου και θα συνεχίσει στην ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη για δεύτερη σερί σεζόν. Πρόκειται για έναν ικανό και ελπιδοφόρο αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2" και διαθέτει τα προσόντα να βοηθήσει τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα.

Ο Ραφαήλ Στύλας γεννήθηκε στις 11/08/1999 και έχει ύψος 1.82. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών (2006-2018) στα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ένωσης Βόλου Διμηνίου, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του στο ανδρικό τμήμα σε ηλικία 14 ετών. Την σεζόν 2014-15 ήταν μέλος της παιδικής ομάδας του συγκεκριμένου συλλόγου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Μαγνησίας ενώ με την ανδρική ομάδα ο Στύλας -μεταξύ άλλων- πανηγύρισε δύο ανόδους.

Ο νυν καλαθοσφαιριστής του Λεύκιππου Ορόσημο για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε Εθνικές κατηγορίες την περίοδο 2018-19 ως αθλητής του Ολυμπιακού Βόλου. Είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, βοηθώντας σημαντικά την τότε ομάδα του να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο. Το 2019 ο νεαρός "μετακόμισε" στον Λεύκιππο Ορόσημο, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Β' Εθνική με τον τερματισμό της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20. Εν όψει της επόμενης σεζόν (2020-21), η “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο εύχεται στον Ραφαήλ Στύλα υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!

0 Comentarios