Ελπίς Αμπελοκήπων | Βοηθός του Γυμνόπουλου ο Αγγέλου | Δηλώσεις


Ο Διονύσης Αγγέλου γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1998 στην Χαλκίδα. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Εργάζεται ως προπονητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια.  
Από το 2016 ως το 2018 δούλεψε στο προπονητικό πρόγραμμα της Α.Κ.Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και συμμετείχε σε δυο Salonica Basketball Camps την ίδια περίοδο. Την περίοδο 2018-2019 δούλεψε ως βοηθός προπονητή στον Άρη δίπλα στον πάτερα του Βαγγέλη Αγγέλου. Την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής στο παιδικό της Νέας Ραιδεστού.
 Αυτή τη σεζόν (2020-21) θα βρίσκεται στο πλευρό του Φοίβου Γυμνόπουλου , ως βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα , στη Γ' εθνική .

Η πρώτη δήλωση του Διονύση Αγγέλου ως βοηθός προπονητή του Φοίβου Γυμνόπουλου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ αυτήν την χρονιά στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, μια ομάδα γνωστή για το ήθος της και την αθλητική της ευπρέπεια. Επίσης νιώθω  ευλογημένος  που θα συνεργαστώ με τον coach Γυμνόπουλο,  έναν άνθρωπο με τον οποίο ταυτίζομαι απόλυτα στις μπασκετικές του  απόψεις και τον θαυμάζω για το πρωτοποριακό του έργο με τους νέους αθλητές. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις καλή αρχή και μακάρι να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε το μπάσκετ να ορθοποδήσει μετά από την μεγάλη κρίση του κορονοϊού."
Τι δήλωσε ο Προπονητής της Ελπίς Αμπελοκήπων Φοίβος Γυμνόπουλος: 

"Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με έναν νεαρό προπονητή που αγαπάει πολύ το μπάσκετ, επιμορφώνεται συνεχώς, προέρχεται από μια οικογένεια που ζει για το μπάσκετ και απομένει να δουλέψουμε και να προσφέρουμε στον σύλλογό και στους αθλητές μας ότι καλύτερο μπορούμε."

0 Comentarios