ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου : Φωτορεπορτάζ από τον αγιασμό

Αγιασμός σήμερα για το γυναικείο τμήμα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου .

Ένταξε Χατζηκυριακίδη στο ρόστερ του ο Μακεδονικού


,Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο guard, Δημήτρη Χατζηκυριακίδη.

Ο Δημήτρης είναι γιός του άλλοτε αθλητή του Μακεδονικού και νυν προπονητή μπάσκετ, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Ο Λευτέρης ήταν παίκτης του συλλόγου από το 1982 έως το 1994, έχοντας ζήσει πολύ μεγάλες και αξέχαστες στιγμές στα «πράσινα», ενώ πλέον θα καμαρώνει τον γιό του Δημήτρη με την φανέλα που τόσο ένδοξα τίμησε ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο Δημήτρης έχει ύψος 1.92μ. και αγωνίζεται στη θέση των guards. Κατά τη περυσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα των Μαχητών Πεύκων, ενώ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί σε Α1 και Α2 κατηγορία με τον Γ.Σ.Λ Φάρος και τον Χαρίλαο Τρικούπη αντίστοιχα.

Επιπλέον, έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ16 το 2014, με συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λετονίας, και με την Εθνική Κ18 το 2016 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Σαμψούντα της Τουρκίας.

Με την προσθήκη αυτή, ο Μακεδονικός δυναμώνει ιδιαίτερα στην περιφέρεια, καθώς ο Δημήτρης θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο ελπιδοφόρους παίκτες στην ηλικία του.Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, σε μια χρονιά δίχως τραυματισμούς.


0 Comentarios