ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου : Φωτορεπορτάζ από τον αγιασμό

Αγιασμός σήμερα για το γυναικείο τμήμα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου .

Tσιαβές: "Έχει πολύ σοβαρούς ανθρώπους ο Λεύκιππος και «βγάζει» υγεία!"

Με την άκρως ικανοποιητική του απόδοση στο πρωτάθλημα (2019-20) της Β' Εθνικής, ο Θανάσης Τσιαβές προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Ο Λεύκιππος Ορόσημο ήταν η ομάδα που απέσπασε το τελικό "ναι" του 27χρονου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος μίλησε στο lefkipposbc.gr και εξήγησε την απόφασή του να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του συλλόγου της Ξάνθης. 

Αρχικά, είπε: "H αλήθεια είναι ότι είχα πολλές προτάσεις και επέλεξα τον Λεύκιππο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ο προπονητής (σ.σ. Χρήστος Βαχαρίδης) μου έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ πολύ ενώ ο δεύτερος λόγος είναι η διοίκηση της ομάδας. Έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους για την ομάδα του Λεύκιππου και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου". 

Για την παρουσία του στη Ξάνθη τις προηγούμενες ημέρες και τι εντύπωση σχημάτισε για τον Λεύκιππο Ορόσημο: "Αυτό που διαπίστωσα είναι πως ο Λεύκιππος αποτελεί πολύ οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση της ομάδας και τους γνώρισα από κοντά, φαίνονται πολύ σοβαροί. Πάνω από όλα, μου «βγάζει» μια υγεία ο σύλλογος και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάει ψηλά. Ψηλά, βέβαια, είναι ήδη, αλλά εφόσον συνεχιστεί αυτή η οργάνωση και όπως είναι δομημένη η ομάδα -με αυτούς τους ανθρώπους που διαθέτει στο περιβάλλον της- θεωρώ ότι ο Λεύκιππος είναι ικανός να πάει ακόμη ψηλότερα μελλοντικά. Έχει γήπεδο, έχει καλές Ακαδημίες, έχει πολλούς ανθρώπους και προπονητές που δουλεύουν".

0 Comentarios