Με Καραμανώλη σούπερ προπονητικό σταφ για το Μακεδονικό
Ίσως ένα από τα καλύτερα και δυνατότερα προπονητικά ρόστερ έχει χτίσει ο Μακεδονικός . Η προσθήκη που έχει όνομα αλλά και επιτυχημένο παρελθόν, ακούει στο όνομα Καραμανώλης και  κάνει το Μακεδονικό δυνατό αλλά και δελεαστικό σε κάθε αθλητή . Ξεκινώντας από τις ακαδημίες που δεσπόζει το όνομα του Χρήστου Μαγκώτσιου ο οποίος επιβλέπει και τα άλλα τμήματα  , από τα παιδικά και εφηβικά τμήματα που το όνομα του Στράτου Καραμανώλη τα λέει όλα και ερχόμαστε στο επίπεδο της Β’ εθνικής ανδρών όπου υπάρχει ένα από τα μεγάλα ονόματα στις εθνικές κατηγορίες , του Δημήτρη Γεροφώτη , ο οποίος και οδήγησε την ομάδα στην περσινή άνοδο . 

Η ανακοίνωση της ομάδας του Μακεδονικού:Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Στράτο Καραμανώλη ο οποίος αναλαμβάνει Head Coach στο παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Στράτος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο μπάσκετ ενώ έχει άδεια προπονητή μπάσκετ Α’ κατηγορίας . Την περσινή σεζόν ήταν πρώτος προπονητής την ανδρικής ομάδας του Μαντουλίδη στην Γ’ Εθνική κατηγορία καθώς και στο εφηβικό και παιδικό του ίδιου συλλόγου.

Από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του ως προπονητής είναι η 3η θέση που κατέλαβε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Καβάλα με την ομάδα του Μαντουλίδη το 2012.

Σαν αθλητής ξεκίνησε την πορεία του το 1982 από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης και ήταν βασικό μέλος της ομάδας των εφήβων που κατέκτησε την πρώτη πανελλήνια θέση (1989). Σαν έφηβος ακόμα συμμετείχε με την ανδρική ομάδα του Άρη στον νικηφόρο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος εναντίον της ΑΕΚ to 1988 στο ΣΕΦ. Συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το 2001 σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας .

Ο σύλλογος του Μακεδονικού μετά και την απόκτηση του Στράτου στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας δείχνει έμπρακτα την ανάπτυξη του συλλόγου στο ακαδημαϊκό κομμάτι θέτοντας υψηλούς στόχους για το μέλλον (πατήστε εδώ και δείτε όλο το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μπάσκετ).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Στράτο στην μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού και του εύχονται πολλές επιτυχίες και να συνεχίζει την εξαιρετική δουλεία του και στην ακαδημία μας.

0 Comentarios