Λέυκιππος Ξάνθης | Η ανακοίνωση για την άνοδο στη Β' εθνικήΈπειτα από την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε ό,τι αφορά τον προβιβασμό συλλόγων στις Εθνικές κατηγορίες, το Δ.Σ. του Λεύκιππου Ορόσημο γνωστοποιεί ότι το τμήμα μπάσκετ Ανδρών έλαβε επισήμως το δικαίωμα από την ΕΟΚ να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την σεζόν 2020-21 ως η ομάδα που προηγήθηκε στην βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ Eθνικής.

Η άνοδος στη Β´ Εθνική υπήρξε όραμα, στόχος, σκοπός και διακαής πόθος όλων μας στον Λεύκιππο! Σίγουρα, όμως, ούτε εμμονή, ούτε και αυτοσκοπός, καθώς γνωρίζαμε τις δυσκολίες, αλλά και την αξία των ομάδων που είχαν παρόμοιες αγωνιστικές προσδοκίες με τις δικές μας. Πεποίθηση μας είναι πως οι νίκες και οι ήττες, οι νικητές και οι ηττημένοι, πρέπει να προέρχονται από αγώνες μέσα στα γήπεδα και πως η αναγνώριση για τον καθένα, έρχεται στο τέλος της διαδρομής! Ωστόσο, υπάρχουν μερικές φορές που το σύμπαν… συνωμοτεί και η διαδρομή γίνεται συντομότερη.

Η εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας, δεν άφησε περιθώρια για ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζουμε η πορεία μας να άξιζε, ώστε να είμαστε δικαιωματικά η μία από τις ομάδες που κέρδισε την άνοδο στη Β’ Εθνική! Ευχαριστούμε τους συναγωνιστές μας για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν απέναντί μας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, συγχαίρουμε το τεχνικό επιτελείο, τους καλαθοσφαιριστές και γενικότερα όλους τους συνεργάτες του Λεύκιππου Ορόσημο για την αγωνιστική πορεία της σεζόν 2019-20. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε τόσο με τις χορηγίες όσο και με την παρουσία του στο γήπεδο

0 Comentarios