Μακεδονικός | Άξια άνοδος στη Β΄Εθνική για ακόμη μια φορά


Παρά τους τραυματισμούς από την αρχή της χρονιάς παίκτες και τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού οδήγησαν την ομάδα στην επάνοδο της στην Β' Εθνική

Οριστικοποιήθηκε και επίσημα από την ΕΟΚ σήμερα η άνοδος του τμήματος μπάσκετ στην Β’ Εθνική κατηγορία για την επόμενη χρονιά.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη έχοντας ενεργητικό 14 νίκες και μόλις 2 ήττες καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Λεύκιππο Ξάνθης πήραν το εισιτήριο της επανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία μετά και τις αποφάσεις από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021:

ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
 ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
 ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΜΕΝΤ
 ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
 ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
 ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΕΚΑ
 ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
 ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
 ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
 ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
 ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣΗ Επιτροπή εισηγείται οι πέντε (5) πρώτοι του 3ου και 4ου Ομίλου: ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΜΕΝΤ, ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τεχνικό επιτελείο για την δουλεία που είχε σαν αποτέλεσμα την αξιέπαινη αυτή πορεία του συλλόγου στην Γ’ Εθνική και ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για το μέλλον.

0 Comentarios