ΜΕΝΕΜΕΝΗ WBC | Δύσκολη νίκη στη ΝεάποληΣε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια , η ομάδα του ΓΣ Μενεμένης κατάφερε να αποδράσει με νίκη (50-58).
Οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ , σχεδόν σε όλη τη διάρκεια , με την ομάδα της Μενεμένης να έχει βραχεία κεφαλή .
Αν και οι φλοξενούμενες πήραν διψήφια διαφορά στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου (12-24), η ομάδα της Νεάπολης έκανε το come back  και μείωσε τη διαφορά στο ημίχρονο 24-27.
Στο 2ο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ με την ομάδα της Νεάπολης να πιέζει και να περνάει μπροστά δυο φορές , χωρίς όμως να μπορέσει να διατηρήσει το προβάδισμα.
Στα τελευταία 2 λεπτά η ομάδα του Χρήστου Σάββα μπόρεσε να πάρει διαφορά – ανάσα και να  πάρει τη νίκη (50-58) .
Πολλές οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία και από τις δυο πλευρές . Πολλές οι τεχνικές ποινές που σημειώθηκαν στον αγώνα . Με τεχνικές ποινές αποβλήθηκε η παίκτρια του ΓΣ Μενεμένης , Νίνα Παυλίδου και ο προπονητής του ΣΑΠΚ Νεάπολης , Σπύρος Παγκούτσος .

Φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (ΠΑγκούτσος): Καρακώτια 19, Παράσχου 15(1), Μήτα5(1), Υδραίου 2, Μπακογιάννη, Στυλιανού, Ιακωβίδου 2, Μαρκοπούλου 3(1), Παπαδοπούλου 2.

ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ (Σάββας): Παπαρέντη 7, Παυλίδου 8(1), Ουτσίου 7, Αναστασιάδου 8, Γεράκου 5, Σιδηροπούλου 13(4), Τσελεμπή 5, Παναγιωτίδου 3, Δεληγιάννη 2.

0 Comentarios