ARIS WBC | Προσφορά του ELIXIR VAS. GEORGIOU Στον αγώνα με ΗρακλήΔεύτερη προσφορά που αφορά την κλήρωση , η οποία θα πραγματοποιηθεί στον  αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ  της Κυριακής (Άρης - Ηρακλής - Α2 γυναικών 09/02/20 - 13:00) .
Το ELIXIR VAS. GEORGIOU προσφέρει  , 5 μηνιαίες συνδρομές και 5 πακέτα των 3 προπονήσεων με όργανα Pilates σε mini group !!


Στο ELIXIR GYM NETWORK αγαπάμε την άσκηση και δείχνουμε τεράστιο σεβασμό στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και όχι μόνο. Η ιστορία μας, αποδεικνύει την πίστη μας στον παραδοσιακό τρόπο άσκησης και γενικά την άσκηση σαν μέσο πρόληψης της υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Για εμάς, στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο ασκούμενος, και αναζητάμε την τίμια συναλλαγή μαζί του, με απώτερο σκοπό να τον καθοδήγησουμε, μέσω της σωστής ενημέρωσης και της έμπνευσης, να πετύχει τους στόχους του.
ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Η ανάπτυξη του δικτύου μας σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης & της Β.Ελλάδας.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση σε εξαιρετικούς ανθρώπους & η πρόβλεψη των αναγκών του κάθε ενεργού μέλους του δικτύου μας.
5 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
Η ομάδα μας είναι η δύναμη μας
Ο ασκούμενος είναι ο καλεσμένος μας
Κάνουμε πάντα αυτό που έχουμε υποσχεθεί & στην ώρα του
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουμε με αληθινό χαμόγελο
Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να είμαστε το καλύτερο κομμάτι της ημέρας σας, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ

Address : Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 15 -  Leoforos Vas. Georgiou 15
Thessaloniki - Θεσσαλονίκη

Tel: 231 085 9880

Mail : info@elixirstudio.gr

Web : https://www.elixirstudio.gr

7 Λόγοι να γίνεις μέλος....................

1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Είναι μία δέσμευση υγείας. Είναι μία υπόσχεση για καλύτερη ζωή. Είναι το κίνητρο να βάζεις στόχο και η θέληση να τον εκπληρώνεις σε καθημερινή βάση.
2 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
Πάνω από 2000 ενεργά μέλη, ασκούμενοι όλων των ηλικιών, των μεγεθών και διαφορετικών επιπέδων προπονητικής εμπειρίας, έρχονται στο ELIXIR, για να πετύχουν τον στόχο τους. Είναι κάτι παραπάνω από 4 τοίχους γεμάτους με μηχανήματα γυμναστικής. Είναι μία μικρή κοινωνία ανθρώπων που έχουν κοινό στόχο: ΑΣΚΗΣΗ + ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ = ΥΓΕΙΑ.
3 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Στο δίκτυο γυμναστηρίων ELIXIR θα βρείς σύγχρονο και προσεγμένο εξοπλισμό.
4 TEAM TRAINING (ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Ένας πρότυπος χώρος άσκησης ομαδικών προγραμμάτων. Η εξειδίκευση στα ομαδικά προγράμματα είναι αυτό που κάνει το ELIXIR να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γυμναστήρια-studios.
Με 20 διαφορετικά προγράμματα ομαδικής άσκησης που εκτελούνται σε όλο τον κόσμο, επιλεγμένα και κατάλληλα για όλα τα επίπεδα ασκουμένων, για όλες τις προτιμήσεις, για όλες τις ηλικίες, για άνδρες και γυναίκες. Μερικές φορές, η επίτευξη στόχων σημαίνει παρακίνηση από τους ανθρώπους γύρω μας..
5 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης, σε ένα νέο διαμορφωμένο χώρο 800τμ στην Βασ. Γεωργίου και 5 Studios( Λασκαράτου, Μαρτίου, Βας Όλγας, Χαριλάου) το ELIXIR σας περιμένει Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 23:00 & το Σάββατο 12:00 με 20:00.
6. Η ΟΜΑΔΑ
Oι γυμναστές είναι κομμάτι του ELIXIR, πρόθυμοι οποιαδήποτε στιγμή να καθοδηγήσουν, να βοηθήσουν και να ενθαρρύνουν τους ασκούμενους στην υλοποίηση των στόχων τους.
7. ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Το ELIXIR δημιουργήθηκε, ανανεώθηκε και θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρο στις εξελίξεις της βιομηχανίας του fitness. H οργάνωση, ο τρόπος λειτουργίας, η εκπαίδευση των γυμναστών και οτιδήποτε μεταφράζεται σε παροχή-συμβουλή προς τον πελάτη-ασκούμενο είναι χτισμένο και διαμορφωμένο σύμφωνα με την πορεία του fitness και τις ανάγκες του μέσου ασκούμενου τα τελευταία 15 χρόνια.
ELIXIR & εμπειρία πάνε μαζί. Ελάτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία…. θα είναι το ELIXIR-IO της ζωής σας !

0 Comentarios