Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)


Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, κ. Γιώργος Παυλάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την κατανόηση και την άψογη συνεργασία, για την επίδειξη ζήλου στην εργασία τους και για το υγιές επίπεδο στο οποίο έχουν όλοι μαζί οδηγήσει το σύλλογο από κοινού.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στις εγκαταστάσεις, ο καλύτερος οιωνός για την ανάπλαση που πραγματοποιήθηκε και συνεχίζει να λαμβάνει χώρα, αναφορικά με τις καινούριες αίθουσες ΚΔΑΠ που εγκαινιάστηκαν φέτος και το καινούριο πλαστικό γήπεδο στο χώρο του μεγάλου (11×11) βοηθητικού.

Ακολούθως, μοιράστηκαν πιτάκια σε όλο το προσωπικό και το φλουρί αποτέλεσε γυναικεία υπόθεση, με τις κυρίες Μελπομένη, Θωμαή, Μελίνα και Ντίνα να αποδεικνύονται τυχερές, λαμβάνοντας και το αντίστοιχο δώρο τους.

Ο Μακεδονικός εύχεται καλή χρονιά σε όλους τους παράγοντες του αθλητισμού στη χώρα, σε όλους τους ανθρώπους, τους εμφανείς και αφανείς ήρωες που ο καθένας με τον δικό του τρόπο συμβάλλουν στην εξέλιξη των σπορ στη χώρα και στην εμπέδωση αξιών που στη σύγχρονη εποχή έχουν, δυστυχώς, παύσει να θεωρούνται δεδομένες. Καλή, «πράσινη» και υγιή χρονιά σε όλους!

makedonikos.gr0 Comentarios