ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ


Μόλις πριν λίγο μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Αία Ευόσμου κ. Τέντσος , ότι έλαβε ένα μήνυμα που μας εκθέτει . Ο Πρόεδρος δεν είπε ότι μας εκθέτει , εμείς το λέμε.
Κάποιος καλοθελητής και προφανώς διαθέσιμος για να βιντεοσκοπεί τους αγώνες του Αία Ευόσμου , αντί για εμάς , έστειλε μήνυμα στο messenger  του προέδρου το μήνυμα το οποίο παραθέτω στην εικόνα που ανεβάζω .
Φέτος συνεργαστήκαμε με την ομάδα του Αία Ευόσμου , μετά από έκκληση του τέως πλέον προπονητή της ομάδας Φοίβου Γυμνόπουλου . Μετά από την παραίτησή του , όπως είναι φυσικό και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της συνεργασίας μας κ. Ευρυσθένη Σταμάτη , (Χθες το μεσημέρι 14:08)  , ενημερώσαμε ότι δε θα συνεχίσουμε να βιντεοσκοπούμε τους αγώνες , όχι γιατί προέκυψε πρόβλημα με τον σύλλογο ή με οποιονδήποτε μέσα στο σύλλογο ( Οι σχέσεις είναι άριστες )  , αλλά από ηθικής πλευράς , από τη στιγμή που φεύγει αυτός που σε προτείνει για συνεργάτη δεν ήταν σωστό και ηθικό να παραμείνουμε .
Επίσης ενημερώνουμε ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια του Αία Ευόσμου διαχειρίζονταν και διαχειρίζονται από τον Φοίβο Γυμνόπουλο και όχι από εμάς .
Τώρα λοιπόν κύριε υποψήφιε γνωρίζετε ότι η θέση ήταν από χθες διαθέσιμη για εσάς . Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία.
Ο Αίας Ευόσμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους . Υπήρχε και θα υπάρχει και χωρίς εμάς . Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία .


0 Comentarios