ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου : Χορηγική συνεργασία με την εταιρεία επίπλων "Γκούμας"

  Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρεία επίπλων «Γκούμας» για την αγωνισ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ


Μόλις πριν λίγο μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Αία Ευόσμου κ. Τέντσος , ότι έλαβε ένα μήνυμα που μας εκθέτει . Ο Πρόεδρος δεν είπε ότι μας εκθέτει , εμείς το λέμε.
Κάποιος καλοθελητής και προφανώς διαθέσιμος για να βιντεοσκοπεί τους αγώνες του Αία Ευόσμου , αντί για εμάς , έστειλε μήνυμα στο messenger  του προέδρου το μήνυμα το οποίο παραθέτω στην εικόνα που ανεβάζω .
Φέτος συνεργαστήκαμε με την ομάδα του Αία Ευόσμου , μετά από έκκληση του τέως πλέον προπονητή της ομάδας Φοίβου Γυμνόπουλου . Μετά από την παραίτησή του , όπως είναι φυσικό και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της συνεργασίας μας κ. Ευρυσθένη Σταμάτη , (Χθες το μεσημέρι 14:08)  , ενημερώσαμε ότι δε θα συνεχίσουμε να βιντεοσκοπούμε τους αγώνες , όχι γιατί προέκυψε πρόβλημα με τον σύλλογο ή με οποιονδήποτε μέσα στο σύλλογο ( Οι σχέσεις είναι άριστες )  , αλλά από ηθικής πλευράς , από τη στιγμή που φεύγει αυτός που σε προτείνει για συνεργάτη δεν ήταν σωστό και ηθικό να παραμείνουμε .
Επίσης ενημερώνουμε ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια του Αία Ευόσμου διαχειρίζονταν και διαχειρίζονται από τον Φοίβο Γυμνόπουλο και όχι από εμάς .
Τώρα λοιπόν κύριε υποψήφιε γνωρίζετε ότι η θέση ήταν από χθες διαθέσιμη για εσάς . Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία.
Ο Αίας Ευόσμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους . Υπήρχε και θα υπάρχει και χωρίς εμάς . Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία .


0 Comentarios