Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Αίας Ευόσμου | Διαμαρτυρία Αία για λάθος διαιτησίας με κρυμμένες κόρνες και το Buzzer Beater της Ευκαρπίας| Vid - Pics

Είναι από τις φάσεις που δε γυρίζουν πίσω το αποτέλεσμα του παιχνιδιού . Ωστόσο ο Αίας Ευόσμου έχασε από την ομάδα της Ευκαρπίας ξεκινώντας από μια επίθεση που ξεκίνησε , διακόπηκε και ξαναξεκίνησε .
Ένας παίκτης ο οποίος πρέπει να γίνει αλλαγή , δεν γίνεται στην ώρα του , για το λόγο του ότι οι διαιτητές δεν άκουσαν την κόρνα της γραμματείας και έδωσαν τη μπάλα για να ξεκινήσει επίθεση . 
Ξεκινάει η επίθεση , σταματάει το παιχνίδι για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή και ξαναξεκινάει .
Ωστόσο εφ'  όσον, στην πρώτη επαναφορά , η μπάλα φεύγει εκτός  , κάτω από τη ρακέτα της Ευκαρπίας , θα πρέπει να δοθεί κατοχή στην ομάδα του Αία από το ίδιο σημείο , μιας και κανείς δεν έχει ακουμπήσει τη μπάλα.
Στη δεύτερη φορά που η μπάλα επανέρχεται στο γήπεδο ...η ομάδα της Ευκαρπίας ευστοχεί σε τρίποντο , Buzzer Beater και κερδίζει τον αγώνα με 75-74 .
Γιατί όμως δεν άκουσαν την κόρνα της γραμματείας οι διαιτητές ; Γιατί σύμφωνα με την μάδατου Αία η ομάδα της Ευκαρπίας προέβη σε μια πατέντα .
Τοποθέτησε εντός των θερμαντικών του γηπέδου κόρνες , οι οποίες δημιουργούσαν βουητό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ( Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Αίας).


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *