Αίας Ευόσμου | Διαμαρτυρία Αία για λάθος διαιτησίας με κρυμμένες κόρνες και το Buzzer Beater της Ευκαρπίας| Vid - Pics

Είναι από τις φάσεις που δε γυρίζουν πίσω το αποτέλεσμα του παιχνιδιού . Ωστόσο ο Αίας Ευόσμου έχασε από την ομάδα της Ευκαρπίας ξεκινώντας από μια επίθεση που ξεκίνησε , διακόπηκε και ξαναξεκίνησε .
Ένας παίκτης ο οποίος πρέπει να γίνει αλλαγή , δεν γίνεται στην ώρα του , για το λόγο του ότι οι διαιτητές δεν άκουσαν την κόρνα της γραμματείας και έδωσαν τη μπάλα για να ξεκινήσει επίθεση . 
Ξεκινάει η επίθεση , σταματάει το παιχνίδι για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή και ξαναξεκινάει .
Ωστόσο εφ'  όσον, στην πρώτη επαναφορά , η μπάλα φεύγει εκτός  , κάτω από τη ρακέτα της Ευκαρπίας , θα πρέπει να δοθεί κατοχή στην ομάδα του Αία από το ίδιο σημείο , μιας και κανείς δεν έχει ακουμπήσει τη μπάλα.
Στη δεύτερη φορά που η μπάλα επανέρχεται στο γήπεδο ...η ομάδα της Ευκαρπίας ευστοχεί σε τρίποντο , Buzzer Beater και κερδίζει τον αγώνα με 75-74 .
Γιατί όμως δεν άκουσαν την κόρνα της γραμματείας οι διαιτητές ; Γιατί σύμφωνα με την μάδατου Αία η ομάδα της Ευκαρπίας προέβη σε μια πατέντα .
Τοποθέτησε εντός των θερμαντικών του γηπέδου κόρνες , οι οποίες δημιουργούσαν βουητό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ( Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Αίας).


0 Comentarios