Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

ARIS WBC | Δεν τα κατάφεραν οι Νεάνιδες απέναντι στον ΠΑΟΚ (62-38) GrSpotakia Pics


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :11-10, 24-18, 47-26, 62-38

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός- Αγγελίδης) Κουμαντσιώτου 8, Λέξα 13, Γκατζιώλη, Γιαντζακλίδου, Τζέλου 18, Χατζηδάκη 8(2), Παντώτη, Κεσίδου, Κομματά, Μιχαηλίδου Ε. 8(2), Μιχαηλίδου Κ. 7.

ΑΡΗΣ (Συρόπουλος-Τσαμπούρη) Δροσούνη 2, Κυρπιζλίδου 8, Καρβουνιάδου 6, Λαζαρίδου, Στεργάκη 8, Μπαξεβανίδου, Καζαμία, Κουλιού 1, Βλάχου 6, Εφραιμίδου, Τόλη 7.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *