ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Ήττα για τον Αία Ευόσμου στις λεπτομέρειες | Δήλωση Μπαλτζόπουλου |Φύλλο αγώνα


Ο Αίας στάθηκε στο ύψος του στον εκτός έδρας αγώνα εναντίων των πρωτοπόρων του 2ου ομίλου της Β εθνικής , ΠΑΣ Γιάννινα .
Αν και οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ στην περισσότερη διάρκεια , ο Αίας κατάφερε να κάνει την ανατροπή τρία λεπτά από τη λήξη και να περάσει , προσωρινά,  μπροστά στο σκορ. Ανατροπή την οποία όμως δε μπόρεσε να διατηρήσει έως το τέλος και ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 77-70.

Δήλωση Βασίλη Μπαλτζόπουλου :
Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την φιλοξενία και δώσουμε συγχαρητήρια για το σύνολο που έχουνε φτιάξει την φετινή χρονιά. Εμείς ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα γι αυτό. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά στο τέλος το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ξέρουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για αυτές και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι προπόνηση με προπόνηση.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 77-70

Διαιτητές: Τσιαπλής, Κατωτικίδης, Παπανικολάου

Δεκάλεπτα: 24-17, 40-30, 59-46, 77-70

ΠΑΣ Γιάννινα (Κωστόπουλος): Νίκας, Μαυρογιάννης 11(1), Καραγκιολίδης 14(3), Ναούμης 20(4), Μάντζιος 7(1), Πάτρας 20(3), Κωστούλας, Μανάκας, Γιωτάκης, Τσίρμπας 5(1)

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος): Μπρουκς 3 (1), Λαζαρίδης 13(2), Μπαλτζόπουλος 8 (2), Πετανίδης 3(1), Πουλιανίτης 7, Νησιώτης 5, Ζώτος 12, Σεκαδάκης 1, Καπινιάρης 18(2), Κατσαούνης, Περιστεράκης

0 Comentarios