Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ | Nedim Kara Ahmet: Δύσκολο το παιχνίδι με Πιερικό - Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο


Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η Ασπίδα Ξάνθης , για τον αγώνα πρωταθλήματος ( Α2 Γυναικών) της Κυριακής (20/10 -13:00) με τον Πιερικό Αρχέλαο .
Είναι μια αναμέτρηση στην οποία η Ασπίδα χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα , για την καλύτερη συνέχεια στη διάρκεια του πρωταθλήματος .
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι , όπως επισήμανε και ο προπονητής της Ασπίδας . Η Ασπίδα θα χρειαστεί τη βοήθεια του κόσμου της και τη στήριξη της ομάδας για το θετικό αποτέλεσμα .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ασπίδας στο κανάλι μας , για το προηγούμενο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή , αλλά και για το παιχνίδι της Κυριακής ( 20/10/2019 - 13:00) με τον Πιερικό.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *