Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Άτλας Νεάπολης | Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Άτλα.
Για άλλη μία φορά το κακό πρόσωπο έκανε την εμφάνιση του. Υπάρχει βελτίωση αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά ακόμα.
Τώρα η ομάδα έχει ένα μεγάλο κενό μέχρι το επόμενο παιχνίδι και ο coach Ντάλης θα έχει το χρόνο να περάσει τη φιλοσοφία του ακόμα περισσότερο.

Άτλας 69-64 Μετεωρίτες

Διαιτητές: Κατσώνης-Κουκουσερακης

Δεκάλεπτα: 23-18, 43-41, 58-52, 69-64

Άτλας(Νταλης): Θεολόγου 28(3), Τολοζλής 8, Χαλκιάς, Πολυχρονάκης, Κουλερίδης 4, Πιταρούδης 8, Κολοκοτρώνης 3(1), Μαγγανάρης 1, Πασαλής 9(1), Σταθόπουλος, Κουτσιατζής 8(1), Μπεγκλής.

Μετεωρίτες (Παπαδημητρίου-Μαντούδης): Κελέσμητος 22(3), Κατσαούνης 2, Παπαδημητρίου 23, Μιχαηλίδης, Μαντούδης, Λιαρετίδης, Φουντουκίδης 12, Νταβέλης, Κεραμιτσούδης 2, Ουρλούδης 3(1).

Πηγή : ΑΤΛΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *