Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Ελπίδα Αμπελοκήπων : Κάθε φορά και καλύτερο το παιδικόΚάθε φορά και καλύτερο παρουσιάζεται το Παιδικό της Ελπίδας Αμπελοκήπων , στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία μετά από έναν εύκολο αγώνα, στο οποίο ο χρόνος μοιράστηκε ανάμεσα στους παίκτες της Ελπίδας , το Παιδικό τμήμα μπάσκετ νίκησε με 67-51 την αντίστοιχη ομάδα του Δημόκριτου.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό του ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τους αθλητές της Ελπίδας να παίρνουν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.
Οι παίχτες των γηπεδούχων έδειξαν ότι παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι.

Πηγή : Ελπίδα ΑμπελοκήπωνΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *