Μακεδονικός - Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης 57-74 Κ18 2019- 20 HL| Φύλλο αγώνα

Στιγμιότυπα από τον αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Μακεδονικού και της Ελληνικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ( GBA ) .

Φύλλο αγώνα

Δεκάλεπτα:16 - 18, 33 - 36, 42 - 55 , 57 - 74.

Μακεδονικός (Γουναρίδης - Μπουτσιούκης ) : Νείρος , Μπουτσιούκης, Παγώνης 2, Κούσιας 13(1), Διαμαντής 13(2), Δασκαλόπουλος 2, Εμμανουηλίδης 4 , Ματίδης 7 , Μυροφορίδης 4, Πανιώρας 1, Καλαποθαράκος 11(1).

GBA (Δεμερτζής) : Παπαδόπουλος 8, Αργυρόπουλος, Σιδηρόπουλος 10(3), Αγγελίδης 3(1), Μεγάλος 18(2), Βατσέρης 1, Γκέκας 13(1), Μαυροχωρίδης 17(1), Βασιλειάδης 4

Παρακολουθείστε το βίντεο από το κανάλι του Μακεδονικού σε επιμέλεια GrSpotakia
Αίας Ευόσμου | Μάριος Πουλιανίτης : Δύσκολη έδρα ..θα παλέψουμε | Διονύσης Καπινιάρης : Κάνουμε νέο ξεκίνημα


Ένας από τους ποιο ταλαντούχους παίκτες και φετινό απόκτημα του Αία Ευόσμου , ο Μάριος Πουλιανίτης , δήλωσε για τον εκτός έδρας αγώνα που δίνει η ομάδα του στον Πολύγυρο :

"Σεβόμαστε την έμπειρη ομάδα του Πολύγυρου  είναι μια δύσκολη έδρα αλλά θα πάμε να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σκληρά δεν έχουμε παίξει ακόμη αυτό που μπορούμε, έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα και σίγουρα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα."

Ο Διονύσης Καπινιάρης , ο οποίος και αυτός είναι από τε νέα αποκτήματα του Αία Ευόσμου δήλωσε : 

"Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο κύπελλο ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα με δυο ήττες . Όλοι πιστεύουμε στον διπλανό μας και στην ομάδα και μέσα από την καθημερινή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα . Από αυτή την Κυριακή κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα."

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *