Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Μαρία Γραμματικοπούλου : Να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμες γίνεται



Η ομάδα του ΓΣ Μενεμένης ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πρωτέα για να διατηρήσει το αήττητο και να δέσει ακόμη περισσότερο το σύνολο της ομάδας .

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον αγώνα δήλωσε η Μαρία Γραμματικοπούλου :

Τρεις νίκες σε ισαρίθμους αγώνες είναι ένα κάλο ξεκίνημα για το πρωτάθλημα. Αντικατοπτρίζει τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις αλλά και τη σοβαρότητα που επιδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν και ο Πρωτέας έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, αυτό δεν την καθιστά μια αδύναμη ομάδα. Έξαλλου ήμαστε λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος όπου ακόμη οι ομάδες "φτιάχνονται". Εμείς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο όσο πιο έτοιμες γίνεται.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *