Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Με το δεξί στην έδρα της η Μενεμένη | Επανεμφάνιση Ακσεχέρογλου | 36 φωτογραφίες από το GrSpotakiaΜε το ευρύ 67-38 νίκησε το Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου ,  στην πρώτη για φέτος αναμέτρηση στην έδρα της ο ΓΣ Μενεμένης .
Οι παίκτριες  του Σάββα Χρήστου δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και πήραν την πρώτη τους νίκη , παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα κυπέλλου , με τη Νεάπολη.
Την επανεμφάνιση της έκανε η Ακσεχέρογλου , μετά από καιρό . Η παρουσία της και οι 12 πόντοι που σημείωσε αν μη τι άλλο δείχνουν ότι φέτος θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της Μενεμένης .

Οι πόντοι των παικτριών :

ΓΣ Μενεμένης ( Σάββας ) : Παπαρέντη 11(1),Ακσεχέρογλου 12, Αναστασιάδου, Γεράκου 7(1), Σιδηροπούλου 15(2), Τσελεμπή 6, Δεληγιάννη 6 , Παναγιωτίδου 5, Γραμματικοπούλου 2,
Λίτσου 5(1)

Μέγας Αλέξανδρος Εχεδώρου ( Τάλης ) : Κουρταπασίδου 2, Προβατάρη, Ανδριοπούλου 6(2), Τσούλε 12(2), Τσιοτσίκα 4, Τιτόπουλου 2, Καρακίτσου,  Μακαρίδου 7(1), Ευαγγελίδου 2, Νερατζίδου 3,

Πεκιαρδου,   Λιότζιου συμμετοχή
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *