Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Αίας Ευόσμου - Αστέρας Κουκλουτζά 112-35 Κ21 2019-20 | Φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα :

Δεκάλεπτα : 29-11, 55-22, 88-28, 112-35

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος-Κόρκας) :  Παπαπασχάλης 3, Μπρουκς 11(2), Τρώντσιος 5(1), Λαζαρίδης 16(4), Πουλιανίτης 10(2), Περιστεράκης 30(2), Πετανίδης 25, Κατσαούνης 11

Αστέρας Κουκλουτζά (Τσελεμπής) :  Παυλόπουλος, Κολιντζίκης 6(1), Μηναΐδης 7, Παπαγιαννίτσης 4(1), Δουλγερίδης 2, Αμπατζής, Ανταβάλης 7(1), Αναγνωστόπουλος 5, Γιαντσόπουλος 4(1)

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Περιλαμβάνεται το καταπληκτικό κάρφωμα του Κώστα Περιστεράκη .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *