ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Ακόμη μια αναβολή στο Επταπύργιο| Φωτορεπορτάζ GrSpotakiaΜόνο κατάντια , αγανάκτηση και θυμό θα μπορούσαν να νοιώσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα το βράδυ στο κλειστό του Επταπυργίου , που για μια φορά ακόμη απογοητεύθηκαν που δεν μπόρεσαν να δουν τον αγώνα κυπέλλου γυναικών της ΕΚΑΣΘ μεταξύ του Παναθλητικού και του Άρη .
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό . Στο παρελθόν έχουν φύγει πολλοί παίκτες τραυματισμένοι λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου , μιας και ο Δήμος ή όποιος τέλος πάντων είναι υπεύθυνος για αυτήν την κατάντια δεκαετίας .
Οι διαιτητές του αγώνα., Θρασυμβουλίδης και Αντωνέλου , έχοντας γνώση και από προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις , πλέον ξέρουν και ήξεραν πριν να προσέλθουν στο γήπεδο ότι ο αγώνας θα αναβληθεί λόγω ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΒΡΟΧΗ .

Παρ όλα αυτά οι παίκτριες του Άρη , προφανώς περίμεναν να αντιμετωπίσουν την συγκεκριμένη κατάσταση, περίμεναν κάνοντας πηγαδάκια , αστειευόμενες μεταξύ τους και με τον coach  Συρόπουλο , απλά να πάρει αναβολή η αναμέτρηση.

0 Comentarios