ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Πέντε ανανεώσεις για τον Αισχύλο Ωραιοκάστρου | Ανακοινώσεις


O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασιλειάδη Δημήτρη ως τον Ιούνιο του 2020 .

Πολλές φορές για να ηρεμήσεις και να μονιάσεις κάπου , πρέπει να δεις , να δουλέψεις και να μαζέψεις εμπειρίες . Ο πανύψηλος Δημήτρης που βλέπει τον κόσμο από τα 1.98 μ. , από πολύ μικρός ξεκίνησε το μπάσκετ και έδειξε ότι δεν φοβάται να ανέβει επίπεδα , όπως και να δουλέψει . Από τον Αριστοτέλη Σταυρού απ' όπου ξεκίνησε , και με πολλή δουλειά κατέληξε στην ομάδα μας . Αφού πέρασε πρώτα από Ερμή Λαγκαδά , Αρίων , Μενεμένη , Γαλαξία κτλ .

Ο 43χρόνος pivot από το Ωραιόκαστρο , ο ακρογωνιαίος λίθος της περσινής ομάδας ( το tendex έδειχνε συνεχώς 1.50 και πάνω ) , συμφώνησε με την ομάδα μας και ανανέωσε τη συνεργασία μας , για ακόμη μία χρονιά . Ο Δημήτρης μας , είναι ακόμα εδώ .
O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παρπόρη Νίκο ως τον Ιούνιο του 2020 .

Ξεκίνησε από ένα γηπεδάκι απέναντι από το σπίτι του στο Παλαιόκαστρο , συνέχισε Δ.Α.Σ.Ω. , και η συνέχεια άκρως μπασκετική . Ολυμπιάδα , Άγιος Δημήτριος . Ώσπου βρήκε την μπασκετική Ιθάκη του όπως μας ανέφερε , τον Ιούνιο του 2017.

Ο 21χρόνος small - power forward από το Παλαιόκαστρο ύψους 1.98 , εργάτης στο γήπεδο , ο αμυντικός που κανένας αντίπαλος δεν θέλει , με τυπικές διαδικασίες , ήρθε και υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη μία χρονιά , μέχρι και τον Ιούνιο του 2020 .


O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τσιλικίδη Μιχάλη ως τον Ιούνιο του 2020 .

Ο Σινδιώτης combo guard ύψους 1.78 πρώτη φορά έπιασε μπάλα μπάσκετ στον Εχέδωρο . Καθιερώθηκε άμεσα στα παιδικά τμήματα , όπου έφτασε να παίξει ένα χρόνο και στην ανδρική ομάδα . Εν συνεχεία δοκίμασε τις τύχες του Γέφυρα και Άγιο Αθανάσιο . Ακολούθησε ένα μίνι διάλειμμα , λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων . Από τον Ιούνιο του 2016 είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας .

Ο 33χρόνος combo guard συνεχίζει και φέτος στην ομάδα μας ανανέωνοντας την αρχοντική του παρουσία στα παρκέ . Ο Μιχάλης χωρίς πολλά λόγια , ένας πραγματικός υπολογιστής μέσα στις τέσσερις γραμμές , έρχεται να συμπληρώσει το παζλ μίας απαιτητικής χρονιάς που έρχεται , προκειμένου να προσδώσει το καθαρό μυαλό στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα .O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ελευθεριάδη Αλέξη ως τον Ιούνιο του 2020 .

Είναι ορισμένες φορές που τα κομμάτια του παζλ κολλάνε εκεί που δεν το περιμένεις . Το καλοκαίρι του 2018 ο Ελευθεριάδης Αλέξης , έψαχνε μία νέα πρόκληση . Μία από τις πολλές της μπασκετικής του πορείας . Απ' όταν ... απογαλακτίστηκε από τον Μ.Α.Σ. Αετό , βρισκόταν με μία βαλίτσα στο χέρι . Κεραυνός , Δ.Α.Σ.Ω. , I.C.B.S. , Σταυρούπολη , Αγ. Γεώργιος Νεοχωρούδας . Ένας νομάς του μπάσκετ σε μόνιμη αναζήτηση κατάλληλων συνθηκών για μόνιμη εγκατάσταση .

Δεν το πίστευε , όμως το παραδέχεται εμμέσως , με την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη μία χρονιά , ότι εδώ έχει βρει τις πλέον κατάλληλες συνθήκες . Ο 25χρόνος ύψους 1.84 souting guard από τους Αμπελόκηπους , ο μάγκας με το δολοφονικό σουτ , δηλώνει έτοιμος να συνδράμει τους συναθλητές του στην υλοποίηση των στόχων μας .΄O Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λαζαρίδη Γιώργο ως τον Ιούνιο του 2020 .

Μετά από τρία συνεχόμενα επιτυχημένα χρόνια σε Κρόνο Ευόσμου , Πρωτέα Κορδελιού και Άτλα Νεάπολης , με δύο ανόδους , αμέτρητους πόντους , καθόσον και πρώτος σκόρερ στους περισσότερους αγώνες , αποφάσισε το καλοκαίρι του 2018 , να αποδεχτεί την πρόταση του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου .

Ο 42χρόνος point guard από τη Ξηροκρήνη , ένας από τους πρωταγωνιστές της περσινής καλής πορείας της ομάδας μας ( πρώτος σκόρερ σε πολλούς αγώνες και πρώτος σε κλεψίματα ) , συμφώνησε με την ομάδα μας και ανανέωσε τη συνεργασία μας , για ακόμη μία χρονιά . Ο πιστολέρο συνεχίζει .

0 Comentarios