ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μακεδονικός : Βοηθός προπονητή ο Τάσος Μαυροκεφαλίδης | ΔηλώσηΟ Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάσο Μαυροκεφαλίδη ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Τάσος Μαυροκεφαλίδης είναι 25 χρονών, είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ και υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής της ακαδημίας του συλλόγου μας, όπου και ανδρώθηκε μπασκετικά. Στη χρονιά που πέρασε ανέλαβε προπονητής και βοηθός προπονητή σε τμήματα ακαδημίας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και στοιχεία στο προπονητικό κομμάτι που ανέλαβε. Από την νέα χρονιά ο Τάσος θα συνεχίσει να προπονεί στα τμήματα ακαδημίας του συλλόγου ωστόσο αναλαμβάνει ένα νέο πόστο αυτό του βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον coach καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση τα μέγιστα στο σύλλογο μας.

Η δήλωση του Τάσου Μαυροκεφαλίδη στο GrSpotakia:
Με μεγάλη μ χαρά δέχτηκα την πρόταση από τον σύλλογο και τον κόουτς Γεροφώτη ,με τον οποίο έχω συνεργαστεί ως παίκτης   στο παρελθόν . Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία παίζοντας όμορφο και στοχευμένο μπάσκετ.0 Comentarios