ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μακεδονικός | Ανανέωσαν Χαλάτσης και Κομμάτας | Δηλώσεις


Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία με δύο καλαθοσφαιριστές που ανδρώθηκαν στα τμήματα ακαδημίας του Μακεδονικού και αποτελούν εδώ και τέσσερα χρόνια βασικά στελέχη της ανδρικής ομάδας στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο 22χρονος Γιάννης Χαλάτσης ύψους 1.80 θεωρείτε από τα πιο γρήγορα και ποιοτικά playmaker της κατηγορίας έχοντας ιδιαίτερη έκρηξη στις κινήσεις του και είναι ιδιαίτερα αποδοτικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ο small forward Γιάννης Κομμάτας είναι 20 χρονών και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την πορεία του στην ανδρική ομάδα, κερδίζοντας με την απόδοσή του επάξια αγωνιστικό χρόνο από τον τότε προπονητή Δημήτρη Μύθου. Στην συνέχεια ένας τραυματισμός στο πόδι τον έβγαλε εκτός ρυθμού, ωστόσο οι περσινές εμφανίσεις του στην Β’ Εθνική έδειξαν ότι πλέον έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί του δύο αθλητές για την συμφωνία ανανέωσης και εύχεται μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς βοηθώντας τον σύλλογο να επανέλθει στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Η δήλωση του Γιάννη Κομμάτα :
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και φέτος στον Μακεδονικό. Σε αυτή την ομάδα μεγάλωσα , σε αυτή την ομάδα έγινα αυτός που είμαι και θέλω φέτος το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα .Να έχουμε μια υγιή χρόνια χωρίς τραυματισμούς . Έχουμε πολλές δυνατότητες με τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ, τόσο και με την αλλαγή προπονητή πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες.

Η δήλωση του Γιάννη Χαλάτση:
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του Μακεδονικού .Με την άφιξη του νέου προπονητή θα εργαζόμαστε σκληρά και θα συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αρχίσει . Να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που την αξίζει.

0 Comentarios