2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία φέρνοντας την ακαδημία στις  τοπ του νομού Σερρών αλλά και της Βορείου Ελλάδας .

Οι ομάδες θα αγωνιστούν το Σάββατο 7/09  και την Κυριακή 8/09 στο κλειστό ΔΑΚ Έδεσσας . Δυο παιχνίδια την πρώτη ημέρα στις 18:00 και 20:00  και δυο παιχνίδια τη δεύτερη ημέρα 11:00 και 13:00 .

Τα παιχνίδια τα καλύψει το κανάλι μας GrSpotakia , όπως και την προηγούμενη χρονιά .

Τις επόμενες ημέρες  θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του τουρνουά0 Comentarios