Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Απέκτησαν Τσανίδη τα Πεύκα |Δήλωση | Vid


Σε μια πολύ καλή κίνηση προχώρησε η ομάδα των Μαχητών Πειραματικό , μιας και απέκτησε τον παίκτη που έλειπε από τα τμήματα εφήβων και νέων .
Ένας παίκτης με ευχέρεια στο σκοράρισμα από όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά πολύ ικανός στη διείσδυση .

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Καλοσωρίζουμε τον Δημήτρη Τσανίδη στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος το 2002, παίζει στη θέση του point guard και διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Αποκτήθηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με ελεύθερη μεταγραφή και θα ενισχύσει την ομάδα του Εφηβικού μας και των Νέων μας. Καλή επιτυχία Δημήτρη!

Η δήλωση του για την ένταξη στην ομάδα των Πεύκων :

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτήν την μεταγραφή , ήρθα σε μια καλή ομάδα με υψηλούς στόχους  τους οποίους θα πρέπει να προσπαθήσω και εγώ από τη μεριά μου να επιτευχθούν . Μου  αρέσει πάρα πολύ ότι είμαστε δεμένοι σαν μια οικογένεια , το οποίο είναι πολύ σημαντικό  . Εύχομαι η φετινή σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες και πάνω απ' όλα με υγεία χωρίς τραυματισμούς
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *