Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Ελπίς Αμπελοκήπων : Θετικό βήμα με Βαρυτιμίδη στο τεχνικό teamΗ ΕλπίςΑμπελοκήπων BC ανακοινώνει την ένταξη στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου τον προπονητή και καθηγητή φυσικής αγωγής, Αλέξανδρο Βαρυτιμίδη.
Θα αναλάβει ως προπονητής-γυμναστής το Εφηβικό τμήμα & το τμήμα ενδυνάμωσης.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίς και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο του έργο και κάθε επιτυχία.

ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γεννήθηκε το 1993 και σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το οποίο και αποφοίτησε με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση το 2015.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ΔΠΘ.
Εργάστηκε ως προπονητής και βοηθός προπονητή στις ομάδες:
ΜΕΝΤ,ΚΣ Γέφυρας, Ωραιόκαστρο,ΣΑΑΠΚ Νεάπολης καθώς και ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον ΑΟΚ ΑΓ. Αθανασίου.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *