Μακεδονικός | Ακόμη ένας πύργος στη ρακέτα

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το υψηλόσωμο center Ηλία Τσίογκα.

Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζέφυρου έχοντας γεμάτες αγωνιστικά χρονιές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Π.Κ.Νεάπολης, Ερμή Λαγκαδά και Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.


Επίσημα στα κίτρινα η Ραφαέλα Στεργάκη | Pics


Έπεσαν και επίσημα σήμερα οι υπογραφές μεταξύ του ΑΣ Άρη και της Ραφαέλας Στεργάκη, η οποία αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Σίμου Συρόπουλου στις νεανίδες αλλά και στο γυναικείο τμήμα.
Η Ραφαέλα είναι γεννημένη το 2003 και ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία , μόλις 6 ετών στο Ζέφυρο. Έπειτα , σε ηλικία 12 ετών , μετακόμισε στην ομάδα του ΠΑΟΚ έως και σήμερα .
Αγωνίζεται στη θέση του guard  και έχει ύψος 1.78μ.

Η πρώτη της δήλωση  σήμερα στα γραφεία του ΑΣ Άρη:

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη προς τον ΑΣ Άρη , που μου δίνει την ευκαιρία να ενταχθώ και να αγωνιστώ στην ομάδα του.  Eίναι τιμή μου και δηλώνω έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να συμβάλλω με τη σειρά μου στις επόμενες επιτυχίες της ομάδας . Επίσης ευχαριστώ τις συμπαίκριές μου στον Άρη και τους προπονητές της ομάδας για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και με  δέχτηκαν στην ομάδα .ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *