Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Επίσημα στα κίτρινα η Ραφαέλα Στεργάκη | Pics


Έπεσαν και επίσημα σήμερα οι υπογραφές μεταξύ του ΑΣ Άρη και της Ραφαέλας Στεργάκη, η οποία αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Σίμου Συρόπουλου στις νεανίδες αλλά και στο γυναικείο τμήμα.
Η Ραφαέλα είναι γεννημένη το 2003 και ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία , μόλις 6 ετών στο Ζέφυρο. Έπειτα , σε ηλικία 12 ετών , μετακόμισε στην ομάδα του ΠΑΟΚ έως και σήμερα .
Αγωνίζεται στη θέση του guard  και έχει ύψος 1.78μ.

Η πρώτη της δήλωση  σήμερα στα γραφεία του ΑΣ Άρη:

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη προς τον ΑΣ Άρη , που μου δίνει την ευκαιρία να ενταχθώ και να αγωνιστώ στην ομάδα του.  Eίναι τιμή μου και δηλώνω έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να συμβάλλω με τη σειρά μου στις επόμενες επιτυχίες της ομάδας . Επίσης ευχαριστώ τις συμπαίκριές μου στον Άρη και τους προπονητές της ομάδας για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και με  δέχτηκαν στην ομάδα .ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *