2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Η Σοφία Γκρίτζαλη στο Πανεπιστήμιο του CincinnatiΜετά από πολύ προσπάθεια ήρθε η δικαίωση για τη Σοφία Γκρίτζαλη . Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και είναι μια επιτυχία την οποία πέτυχε μόνη  της , με προσπάθεια και πείσμα. Φυσικά πάντοτε με τη συμπαράσταση των γονιών της .
Ένα από τα καλύτερα παιδιά εγκαταλείπει προς το παρόν το γυναικείο μπάσκετ της χώρας , μετά από πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Άρη , στην οποία την τελευταία χρονιά αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ατού .
Ευχόμαστε το καλύτερο  και να πετύχει τους στόχους της .
Καλή επιτυχία Σοφία .

Διαβάστε τι ανακοίνωσε η ίδια στο Facebook:

I couldn’t be more excited to announce my commitment to the University of Cincinnati! First of all, I want to thank God for all the blessings that my family and I are receiving. I am thankful to my family, to all the people that supported me in this journey, all the coaches that recruited me and of course Coach Heard and her experienced coaching staff for believing in me so much! I am very grateful and I am looking forward to learning and growing every day with the Bearcat🐾 family!

Ένα από τα βίντεο της σεζόν από το GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *