ΓΣ Μενεμένης : Νίκη με το μυαλό στη Δ. Ζούνη

Με αρκετές απουσίες και το μυαλό στην συμπαίκτρια τους Δήμητρα όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, διεξήχθη ο αγώνας  με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου .

Παρ' όλες τις απουσίες, η ομάδα του Χρήστου Σάββα  πήρε άλλη μια νίκη και κρατάει το αήττητο σερί , για πρώτη φορά στην ιστορία της . Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης σε ένα εντός έδρας.


Τέλος σύσσωμο το σωματείο και  οι αθλητές/τριες του ΓΣ Μενεμένης εύχονται στη Δήμητρα γρήγορη ανάρρωση

Δεκάλεπτα: 10-7, 18-23, 24-42, 32-62

Διαιτητές: Αναστασιάδης Γ.-Τσαρδούλιας Χ.
Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Ντάλης): Τακίδου, Προβατάρη 2, Τσούλε 1, Πατσίδου 4, Χύσα 2, Ακριτίδου 3, Μακαρίδου 10, Ανδριοπούλου 6, Πεκιαρίδου 4, Λιόζου, Νεραντζίδου. 
ΓΣ Μενεμένης (Σάββας-Σάββα): Παπαρέντη 10, Παυλίδου 9(1), Παναγιωτίδου 6, Αναστασιάδου 12, Γεράκου 10, Σιδηροπούλου 4, Δεληγιάννη 11.Η Κατερίνα Μαρίνη στον ΆρηΣυνεχίζει να ενισχύεται ο Άρης στην περιφέρεια , με την Κατερίνα Μαρίνη στη θέση  του Guard  , η οποία έχει την εμπειρία τόσο στην Α2 αλλά και στην Α1 , παρά το νεαρό της ηλικίας της .

Το βιογραφικό :  
Η Κατερίνα Μαρίνη είναι γεννημένη το 1999, έχει ύψος 1.74μ και αγωνίζεται στη θέση 2.
Ξεκίνησε την καριέρα της  από τα  Άνω Λιόσια, μετά Άρη Πετρούπολης , με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 και Α2 και τέλος  με τον Σπόρτινγκ στην Α1 στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πέρσι .

Η πρώτη της δήλωση στο GrSpotakia:

Η χαρά μου που θα αγωνιστώ σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας είναι μεγάλη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον coach  και με τις συμπαίκτριες μου και εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες την επικείμενη χρονιά.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *