Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Ψηλώνει ακόμη περισσότερο ο Άρης με Αλεξάνδρα ΚαζαμίαΑκόμη ένα απόκτημα από τον γυναικείο ΑΡΗ , ο οποίος επισημοποίησε σήμερα τη συνεργασία του με την Αλεξάνδρα Καζαμία , η οποία πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η Αλεξάνδρα Καζαμία έχει λάβει μέρος σε τελικές φάσεις κορασίδων και νεανίδων και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του ΑΡΗ όσον αφορά τις νεανίδες .

Βιογραφικό: 
Η Αλεξάνδρα Καζαμία είναι γεννημένη το 2003. Έπαιξε 3 χρόνια στην ομάδα του Μαντουλίδη και 2 χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ . Είναι  1.85μ  ύψος και αγωνίζεται στις θέσεις 4 - 5

Οι πρώτες της δηλώσεις στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ .

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη  Ευχαριστώ τον ΑΣ ΑΡΗ για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην ομάδα του. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες  στον ΑΡΗ και τους προπονητές που από την πρώτη ημέρα με αγκάλιασαν. Τέλος ευχαριστώ τους γονείς μου που πάντα είναι δίπλα μου.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *