Μακεδονικός | Ακόμη ένας πύργος στη ρακέτα

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το υψηλόσωμο center Ηλία Τσίογκα.

Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζέφυρου έχοντας γεμάτες αγωνιστικά χρονιές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Π.Κ.Νεάπολης, Ερμή Λαγκαδά και Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.


Ψηλώνει ακόμη περισσότερο ο Άρης με Αλεξάνδρα ΚαζαμίαΑκόμη ένα απόκτημα από τον γυναικείο ΑΡΗ , ο οποίος επισημοποίησε σήμερα τη συνεργασία του με την Αλεξάνδρα Καζαμία , η οποία πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η Αλεξάνδρα Καζαμία έχει λάβει μέρος σε τελικές φάσεις κορασίδων και νεανίδων και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του ΑΡΗ όσον αφορά τις νεανίδες .

Βιογραφικό: 
Η Αλεξάνδρα Καζαμία είναι γεννημένη το 2003. Έπαιξε 3 χρόνια στην ομάδα του Μαντουλίδη και 2 χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ . Είναι  1.85μ  ύψος και αγωνίζεται στις θέσεις 4 - 5

Οι πρώτες της δηλώσεις στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ .

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη  Ευχαριστώ τον ΑΣ ΑΡΗ για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην ομάδα του. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες  στον ΑΡΗ και τους προπονητές που από την πρώτη ημέρα με αγκάλιασαν. Τέλος ευχαριστώ τους γονείς μου που πάντα είναι δίπλα μου.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *