ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Παίχτης του Αισχύλου ο Γιώργος Ελευθεριάδης .

Ο Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την απόκτηση του 20 χρόνου αλτικού γκαρντ , ύψους 1.86 μ. από τον Αστέρα Κουκλουτζά .

Ο σκληροτράχηλος βενιαμίν από το Ωραιόκαστρο , συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο #1 .

Η ζωή ενός μπασκετμπολίστα είναι γεμάτη ταξίδια . Ο " the answer " ( nickname του Γιώργου , όπως και του Allen Iverson ) παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών έχει κάνει ήδη αρκετά . Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 7/6/1999 και διέμενε , όπως και διαμένει μέχρι τώρα στο Ωραιόκαστρο .
Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στο I.C.B.S. . Συνέχισε στο Δ.Α.Σ.Ω. , με την οποία κατέκτησε και το κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με την ομάδα των εφήβων . Οι εκπληκτικές αθλητικές του ικανότητες , σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας , δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Άγιο Γεώργιο Νεοχωρούδας . Η εν λόγω ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες ένταξε στις τάξεις της , τον χαρισματικό , τότε έφηβο , δίνοντας το χρίσμα να συμμετέχει ταυτόχρονα με την Κ20 , και με την ανδρική ομάδα . Τελευταίος σταθμός , πριν καταλήξει στην ομάδα μας , ο Αστέρας Κουκλουτζά , αφού ήταν φυσιολογικό και επόμενο , ένας ανατέλλοντας αστέρας να πάει σε άλλη ομάδα προκειμένου να εξελιχθεί .
Όπως μας δήλωσε όμως , η επιθυμία του πάντα ήταν , να παίξει , να προπονηθεί και να ιδρώσει με τον αγαπημένο του μεγαλύτερο αδερφό Αλέξη , ο οποίος είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της μεγάλης οικογένειας του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου .
Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας μας , βλέποντας την ακόρεστη επιθυμία του , ήρθε σε συμφωνία μαζί του .
"The answer " καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου . Σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες . Περιμένουμε τις απαντήσεις σου στο παρκέ .

0 Comentarios