Παίχτης του Αισχύλου ο Θοδωρής Ψωμιάδης .


Συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας , με βλέψεις στο μέλλον και άρωμα Κοζάνης .

   Ο Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την απόκτηση του 23 χρόνου shooting guard , ύψους 1.83 μ. , από το Δημόκριτο .

   Ο Θεσσαλονικιός guard , συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο # 23 .

   Η διοίκηση της ομάδας μας κινήθηκε αστραπιαία και δυναμικά ,  ολοκληρώνοντας μία κίνηση που συνδυάζει ταλέντο , κίνητρο , αθλητικά στοιχεία αλλά και την απαραίτητη λάμψη ενός τόσο νέου πρωταθλητή που πάντα εξιτάρει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας .

   Ο " Dodos "  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 1996 . Λόγω εργασίας των γονέων του , μετακόμισε στην Ποντοκώμη Κοζάνης . Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του , καθώς ήταν ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέρφια ,  δεν του άφησαν περιθώρια να ασχοληθεί από μικρή ηλικία με το μπάσκετ . Ξεκίνησε στα 13 του , αλλά η ακόρεστη του δίψα να αθληθεί και η επιθυμία του να πρωταγωνιστήσει μετουσιώθηκε στα 16 του να παίζει βασικός , σαν έφηβος , στους Διόσκουρους Κοζάνης , να κατακτάει το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά , να προπονείται με τους άνδρες και να βγαίνει πρώτος στις ασίστ . Η συνέχεια ανάλογη και πομπώδης . Τρία χρόνια συνεχόμενα στην μικτή Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. . Λόγω σπουδών μετακόμισε στη Λάρισα όπου έπαιξε για την Ολύμπια Λάρισας και λίγο στον Γ.Σ. Φαλάνης .

   Ένας αθλητής με ήθος , αξίες και ιδανικά . Ένας αθλητής υπόδειγμα . Πραγματικό κόσμημα για την ομάδα μας . Όπως δήλωσε , μεταξύ άλλων , χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook " Να ανέβουμε κατηγορία , και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να αναδειχθούν " .

   Θοδωρή καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου . Σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες . Είμαστε περήφανοι , που είσαι μέλος της ομάδας μας .


0 Comentarios