Παίχτης του Αισχύλου ο Ανέστης Προδρομίδης .

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας μας .

Ο Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την απόκτηση του 39 χρόνου play maker , ύψους 1.74 μ. , από τον πρωταθλητή της τελευταίας σεζόν του Γ' ομίλου της Γ2 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. , Εθνικό Κ.Σ. Κορδελιού - Ευόσμου .

Ο combo - guard από την Ξηροκρήνη , συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο # 4 .Ελβετικό πολυεργαλείο , αν και από Ξηροκρήνη . Πολύπειρος και με σπουδαίο βιογραφικό . Ο Ανέστης έρχεται στη Νεοχωρούδα για λογαριασμό της ομάδας μας .

Ο Προδρομίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 1980 . Από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να αναγνωριστεί ως ένας από τα πιο ελπιδοφόρα projects της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. . Πράγματι , άρχισε να ξεχωρίζει πολύ νωρίς , καθώς σε ηλικία μόλις 10 ετών ήταν μέλος της μικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και διακαής πόθος πολλών ομάδων , μεταξύ αυτών και ο ΑΡΗΣ . Η συνέχεια του πιτσιρικά τότε , αναμενόμενη του ταλέντου του . Ομάδες όπως Αιγίνιο , Κιλκίς , Καλλικράτεια , όλες εθνικών κατηγοριών , είναι κάποιες από αυτές που δεσπόζουν στη λίστα των ομάδων που μεγαλούργησε σαν άντρας . Αξιόλογη επίσης η πορεία του , στο τοπικό της Θεσσαλονίκης , σε ομάδες όπως Άγιος Δημήτριος , Μεσήμβρια , ΑΕ Ευόσμου , Θερμαϊκός , Άγιος Αθανάσιος , καθώς και πολλές άλλες .

Αγαπημένη θέση σουτ : όλες , αγαπημένο σύστημα επίθεσης : όλα, αγαπημένη άμυνα : όλες .Το πολϋεργαλείο έρχεται στον Αισχύλο , με διακρίσεις όπως αργυρό στο παγκόσμιο σωμάτων ασφαλείας 2018 ( οσάν βασικός << άσσος >> ) , καθώς και το χάλκινο και άνοδος στην επόμενη κατηγορία με τον Εθνικό Κ.Σ. Κορδελιού - Ευόσμου φέτος . Όπως μας δήλωσε , στην τροπαιοθήκη του , επιθυμεί να προσθέσει , ακόμα ένα μετάλλιο και μία άνοδο του χρόνου με την ομάδα μας .

Ανέστη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου . Σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες . Ευχόμαστε η επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα .

0 Comentarios