2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Χρήστος Γκογκάκης : Η συμφωνία με την ΑΕ Πυλαίας για την ανάπτυξη γυναικείων τμημάτων υποδομής δε θα ισχύσειΜετά ακι τη σημερινή του δήλωση ο Χρήστος Γκογκάκης φαίνεται ότι δεν θα είναι ο υπεύθυνος των γυναικείων ακαδημιών της ΑΕ Πυλαίας :

Σε συζήτηση που είχαμε με την διοίκηση της ομάδας, η συμφωνία μας για μελλοντική ανάπτυξη των γυναικείων τμημάτων υποδομής δεν θα ισχύσει, αφού σαν άμεση προτεραιότητα μπήκε η σύσταση τμήματος νεανίδων που δεν ολοκληρώθηκε μέχρι σήμερα, μιλώντας από την πλευρά μου όπως αρμόζει κατά βάση με τις διοικήσεις άλλων ομάδων.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημα αυτό, ελπίζοντας ότι οι σκέψεις των διοικούντων για ανάπτυξη θα γίνουν πράξη στο μέλλον χωρίς πίεση χρόνου και με έγκαιρη οργάνωση.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *