Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Χρήστος Γκογκάκης : Η συμφωνία με την ΑΕ Πυλαίας για την ανάπτυξη γυναικείων τμημάτων υποδομής δε θα ισχύσειΜετά ακι τη σημερινή του δήλωση ο Χρήστος Γκογκάκης φαίνεται ότι δεν θα είναι ο υπεύθυνος των γυναικείων ακαδημιών της ΑΕ Πυλαίας :

Σε συζήτηση που είχαμε με την διοίκηση της ομάδας, η συμφωνία μας για μελλοντική ανάπτυξη των γυναικείων τμημάτων υποδομής δεν θα ισχύσει, αφού σαν άμεση προτεραιότητα μπήκε η σύσταση τμήματος νεανίδων που δεν ολοκληρώθηκε μέχρι σήμερα, μιλώντας από την πλευρά μου όπως αρμόζει κατά βάση με τις διοικήσεις άλλων ομάδων.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημα αυτό, ελπίζοντας ότι οι σκέψεις των διοικούντων για ανάπτυξη θα γίνουν πράξη στο μέλλον χωρίς πίεση χρόνου και με έγκαιρη οργάνωση.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *