Παίχτης του Αισχύλου ο Γιάννης Κιουρσίδης


Ο Μ.Α.Σ. Αισχύλος Ωραιοκάστρου , ανακοινώνει την απόκτηση του 38 χρόνου σουτέρ από την Αναγέννηση Φλόγας .

Ο Σινδιώτης σουτέρ συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο #7 .

Ο Γιάννης Κιουρσίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν 38 χρόνια . Προερχόμενος από βιοπαλαιστές , είδε από νεαρή ηλικία το μπάσκετ ως διέξοδο , και στα επτά του χρόνια , εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σίνδου . Αμέσως έγινε βασικό μέλος των παιδικών ομάδων και ξεχώρισε με το ταλέντο του , ενώ παράλληλα μετά από μερικά χρόνια κλήθηκε στις προ-επιλογές για την Εθνική Ομάδα Παίδων .
Ένας παίκτης βαρόμετρο για κάθε ομάδα . Το φαρμακερό του σουτ από την γραμμή των 6.25 , τον έκανε να αποτελεί διαχρονικά σε κάθε μεταγραφική περίοδο , το απόλυτο ζητούμενο για κάθε ομάδα . Βιογραφικό βαρύ : Σίνδος, Μεσήμβρια , Χαλκηδόνα , Γέφυρα , Ελπίδες Ηλιούπολης , ΠΑΟΚ Κυμίνων , Πρωτέας Κορδελιού , Μ. Αλέξανδρος Καλοχωρίου , Αναγέννηση Φλόγας .
Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας μας κινήθηκε αστραπιαία , προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Γιάννη Κιουρσίδη , καθόσον οι μνηστήρες πολλοί , ακόμα και από ομάδα Εθνικής κατηγορίας . Όπερ και εγένετο .
Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μ.Α.Σ. Αισχύλου Ωραιοκάστρου . Σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες .

0 Comentarios