2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Ηλίας Τσιόγκας : Το πλάνο και οι στόχοι της ομάδας , συμβαδίζουν με τους δικούς μου


Ακόμη ένας ποιοτικός ψηλός στη ρακέτα του Μακεδονικού . Ο λόγος για τον Ηλία Τσιόγκα .
Διαβάστε την πρώτη του δήλωση στο GrSpotakia :

Ο Μακεδονικός είναι μια ιστορική ομάδα και σε συνδυασμό με τον coach Γεροφώτη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου. Το πλάνο και οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου, οπότε δεν υπήρχε καλύτερο περιβάλλον για να αγωνιστώ. Ελπίζω να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με σκληρή δουλειά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *