Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Ηλίας Τσιόγκας : Το πλάνο και οι στόχοι της ομάδας , συμβαδίζουν με τους δικούς μου


Ακόμη ένας ποιοτικός ψηλός στη ρακέτα του Μακεδονικού . Ο λόγος για τον Ηλία Τσιόγκα .
Διαβάστε την πρώτη του δήλωση στο GrSpotakia :

Ο Μακεδονικός είναι μια ιστορική ομάδα και σε συνδυασμό με τον coach Γεροφώτη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου. Το πλάνο και οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου, οπότε δεν υπήρχε καλύτερο περιβάλλον για να αγωνιστώ. Ελπίζω να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με σκληρή δουλειά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *