Μακεδονικός | Συνεχίζει με Φλιάτη στη ρακέτα | Δήλωση | Ανακοίνωση

ΟΑ.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον center ύψους 2 μέτρα Γιάννης Φλιάτη ο οποίος θα ενισχύσει την ρακέτα του συλλόγου μας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιάννης ανδρώθηκε στα τμήματα ακαδημίας των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη όπου κατέκτησε τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα με τις σχολικές ομάδες και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Αετό Κιλκίς και έπειτα για δύο χρόνια στον Εργοτέλη. Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη έγινε το 2013 για λογαριασμό του Ιωνικού Ιωνίας όπου αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια μέχρι να πάρει μεταγραφή στο Στρατώνι το 2015 όπου άνηκε μέχρι πρότινος.

Ο 28χρονος center, αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και αναμένεται με την αγωνιστική του ποιότητα να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

Η οικογένεια του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μια υγιής χρονιά και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.
Η πρώτη δήλωση του Γιάννη Φλιάτη :

"Η επιλογή του Μακεδονικού ήταν εύκολη για εμένα αφού ο coach Γεροφωτης μου παρουσίασε ενα πολύ ελκυστικό πλάνο και τα βρήκαμε σχεδόν αμέσως. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και φυσικά η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει "


0 Comentarios