Μακεδονικός | Ακόμη ένας πύργος στη ρακέτα

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το υψηλόσωμο center Ηλία Τσίογκα.

Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζέφυρου έχοντας γεμάτες αγωνιστικά χρονιές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Π.Κ.Νεάπολης, Ερμή Λαγκαδά και Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.


Επένδυση με Καλαϊτζίδη στον Μακεδονικό| Ανακοίνωση


Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο Κυριάκο Καλαϊτζίδη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αστέρα Σίνδου.

Ο Κυριάκος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ε.Ο.Σταυρούπολης όπου μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ ενώ πέρυσι άφησε πολύ θετικές από την θέση του playmaker που αγωνίζεται, στην πρώτη παρουσία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μια υγιής χρονιά γεμάτη επιτυχίες και ελπίζουν όλοι ότι θα δικαιώσει αγωνιστικά τις προσδοκίες των υπευθύνων του συλλόγου προς τον ίδιο.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *