Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Επένδυση με Καλαϊτζίδη στον Μακεδονικό| Ανακοίνωση


Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο Κυριάκο Καλαϊτζίδη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αστέρα Σίνδου.

Ο Κυριάκος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ε.Ο.Σταυρούπολης όπου μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ ενώ πέρυσι άφησε πολύ θετικές από την θέση του playmaker που αγωνίζεται, στην πρώτη παρουσία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μια υγιής χρονιά γεμάτη επιτυχίες και ελπίζουν όλοι ότι θα δικαιώσει αγωνιστικά τις προσδοκίες των υπευθύνων του συλλόγου προς τον ίδιο.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *