2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Ετοιμάζεται για Α1 ο γυναικείος ΆρηςΟ Άρης βλέποντας τη δυσκολία που υπάρχει στις ομάδες της Α2 να ανέβουν στην Α1 , λόγω οικονομικών προβλημάτων και λόγω του ότι η πιθανότητα τις επόμενες ημέρες να πάρει από τον ΕΟΚ την πρόσκληση για την άνοδο στην Α1 έχει προβεί ήδη σε ενέργειες.
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες και πηγές , η διοίκηση της ομάδας ήδη έχει κάνει επαφές με μεγάλους επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν την προσπάθεια .
Ο Άρης είναι σε αναμονή της πρόσκλησης και έτοιμος να προβεί στις επόμενες κινήσεις του για να κάνε το μεγάλο βήμα .
Άλλωστε  ποιος δε θα ήθελε να βλέπει την ομάδα του Άρη, μια και είναι ένα από τα εμπορικότερο ονόματα ,  στην Α1.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *