ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μαχητές Πειραματικό| Ανανέωση προπονητικού team | Ανακοίνωση

Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ξεκινάει νωρίς , με βασικές ανανεώσεις συνεργασίας . Ο προπονητής του ανδρικού Χατζηκυριακίδης Λευτέρης , ο βοηθός του Παπαβασιλείου Δημήτρης αλλά και ο Κουγιουμτζίδης Ηλίας είναι οι πρώτοι που ανανεώνουν φέτος . Δικαιολογημένα ...μιας και ο σύλλογος όχι μόνο πέτυχε τους στόχους στο ανδρικό αλλά συμμετείχε  στο Final4  των νέων της ΕΚΑΣΘ καταλαμβάνοντας την 2η θέση και έπεται η μεγάλη επιτυχία των Παμπαίδων , οι οποίοι θα συνεχίσουν στα τελικά του θεσμού , συμμετέχοντας στο Final4 .

Διαβάστε την ανακοίνωση :

"Η χρονιά για την ομάδα μας μπορεί μόλις να τελείωσε, καθώς μετά τη συμμετοχή μας στον  τελικό του Πρωταθλήματος Νέων Θεσσαλονίκης οι επίσημες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, αλλά η Διοίκηση εδώ και καιρό έχει σηκώσει μανίκια και χτίζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου για τους ενεργούς μας παίκτες καθώς και tryouts για τους καινούργιους.

Θέλοντας η ομάδα να παρουσιάσει ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ σύνολο χωρίς ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ οι ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον coach Λευτέρη Χατζηκυριακίδη καθώς στο πρόσωπο του είδαν τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει το σωματείο σε νέες επιτυχίες.

Ο άμεσος συνεργάτης του, Δημήτρης Παπαβασιλείου, θα παραμείνει στην ομάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά και πέρα από το αντρικό θα αναλάβει και αγωνιστικά τμήματα της ομάδος στα οποία έχουμε εναποθέσει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Τέλος για 6η συνεχόμενη χρονιά μένει στο σύλλογο και ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης που φέτος εκτός από βοηθός στην ανδρική ομάδα θα αναλάβει την ομάδα Νέων μας μαζί με τον head coach.

Η Διοίκηση είναι πολύ χαρούμενη με αυτές τις εξελίξεις και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις για τον σύλλογο.

ΛΕΥΤΕΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΗΛΙΑ καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!!"
0 Comentarios