2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Μακεδονικός | Λήξη Summer Basketball Tournament|Δηλώσεις προπονητών , βραβεύσεις και απονομές |Vid-Pics

Λήξη στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά του Μακεδονικού . Στο τουρνουά πήραν μέρος η ΑΓΕΠ , Ωραιόκαστρο , Αετοί Πολίχνης, Εδεσσαϊκός και οι μικροί του Μακεδονικού.
Οι προπονητές των ομάδων Χρυσανθόπουλος της ΑΓΕΠ, Σταυρόπουλος του Εδεσσαϊκού και Βαρυτιμίδης του Ωραιοκάστρου έκαναν δηλώσεις για την πολύ καλή οργάνωση και φιλοξενία του Μακεδονικού . 
Επίσης μίλησε στην κάμερα του GrSpotakia και ο υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ του Μακεδονικού , Παπαχρήστου Κώστας ο οποίος αναφέρθηκε στο τουρνουά αλλά και στα επόμενα βήματα της ομάδας του ανδρικού.
Παρών και ο νέος προπονητής της ομάδας Γεροφώτης Δημήτρης ο οποίος παρέδωσε το τρόπαιο στην πρώτη ομάδα του τουρνουά , την ΑΓΕΠ.

Παρακολουθείστε το βίντεο της τελευταίας ημέρας Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας από το GrSpotakia
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *