Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Μακεδονικός | Λήξη Summer Basketball Tournament|Δηλώσεις προπονητών , βραβεύσεις και απονομές |Vid-Pics

Λήξη στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά του Μακεδονικού . Στο τουρνουά πήραν μέρος η ΑΓΕΠ , Ωραιόκαστρο , Αετοί Πολίχνης, Εδεσσαϊκός και οι μικροί του Μακεδονικού.
Οι προπονητές των ομάδων Χρυσανθόπουλος της ΑΓΕΠ, Σταυρόπουλος του Εδεσσαϊκού και Βαρυτιμίδης του Ωραιοκάστρου έκαναν δηλώσεις για την πολύ καλή οργάνωση και φιλοξενία του Μακεδονικού . 
Επίσης μίλησε στην κάμερα του GrSpotakia και ο υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ του Μακεδονικού , Παπαχρήστου Κώστας ο οποίος αναφέρθηκε στο τουρνουά αλλά και στα επόμενα βήματα της ομάδας του ανδρικού.
Παρών και ο νέος προπονητής της ομάδας Γεροφώτης Δημήτρης ο οποίος παρέδωσε το τρόπαιο στην πρώτη ομάδα του τουρνουά , την ΑΓΕΠ.

Παρακολουθείστε το βίντεο της τελευταίας ημέρας Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας από το GrSpotakia
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *